Tipovačka 0.1

24. července 2012 v 16:59 | Maya

Ahoj!
Mám tady takovou malou soutěž :)
Uvidíme, jestli znáte nějaké koně z JD. Samozřejmě, že je nemůžete znát všechny, ale aspoň si můžete tipnout, kdo je kdo. Prvních pět s největším počtem správných odpovědí vyhrává jmenovku :)

__________________________________________________
1.
a) Hubička
b) Bellis
c) Halina
__________________________________________________
2.
a) Kamarádka
b) Gita
c) Miška
__________________________________________________
3.
a) Simon
b) Nick
c) Piškot
__________________________________________________
4.
a) Bellis
b) Ambra
c) Hubička
__________________________________________________
5.
a) Gita
b) Nina
c) Kelly
__________________________________________________
6.
a) Alois
b) Nick
c) Simon
__________________________________________________
7.
a) Kamarádka
b) Halina
c) Laskominka
__________________________________________________
8.
a) Anežka
b) Miška
c) Kelly
__________________________________________________
9.
a) Francesca
b) Gabra
c) Piškot
__________________________________________________
10.
a) Gabra
b) Laskominka
c) Ambra
__________________________________________________
Tak co, zdálo se vám to těžký? Odpovědi pište do komentářů :)
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Susi Susi | Web | 24. července 2012 v 18:27

aha..učitě spřátelíme budu moc ráda :)

2 mielle mielle | Web | 24. července 2012 v 18:30

No :D.
c, b, a, a, c, b, c, b, a, a... :D

3 Bojča || Affs Bojča || Affs | Web | 24. července 2012 v 18:41

1. c
2. b
3. b
4. a
5. b
6. a
7. c
8. a
9. c
10. a

4 sestrymcleodovy sestrymcleodovy | Web | 25. července 2012 v 10:34

1a,2c,3c,4a,5b,6c,7b,8a,9a,10c

5 Áďa Áďa | Web | 27. července 2012 v 18:16

1.a
2.c
3.c
4.a
5.b
6.c
7.b
8.a
9.a
10.c

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama